Computer-APK

Veel problemen met uw computer, laptop of server kunnen worden gedetecteerd en opgelost nog voordat deze problemen schade veroorzaakt aan uw computer of gegevens.

Vergelijk dit maar met het oliepeil in uw auto. Waarschijnlijk weet u dat als het olielampje brandt, er echt iets mis is met de auto en dat het tijd wordt voor een bezoek aan de garage voordat uw motor echt beschadigd raakt. Helaas zit er niet voor ieder computer probleem een duidelijk signaallampje op uw toetsenbord. Het is voor de meeste computergebruikers erg lastig op de juiste signalen van de computer te ‘lezen’.

CT-Support kan veel van deze signalen wel lezen en indien nodig daarop anticiperen. Hiervoor kan een “computer APK” worden uitgevoerd. Uw computer, laptop of server wordt gecontroleerd op een aantal veelvoorkomende probleem punten. Daarnaast zullen ook uit voorzorg nog wat andere handelingen uitgevoerd worden.

Natuurlijk kunnen hiermee niet alle problemen worden uitgesloten. Wel is de kans op problemen hiermee aanzienlijk verminderd.
Bent u geïnteresseerd ?  Neem dan even contact met ons op.